Skip to the content

Innboforsikring og livsforsikring er inkludert for de fleste. Resten velger du selv.

Fagforeningsmedlemskap er i seg selv en stor og viktig forsikring med mange dekningsområder. Den gir deg mye trygghet både i jobben og privatlivet. Medlemskap gir deg sterke forhandlere og advokater i ryggen når lønn skal forhandles, rettigheter kreves og vanskelige situasjoner avklares.

Hvis du i blant synes «forsikringspremien» for fagforeningsmedlemskap er i høy, oppfordrer vi deg til å bruke forbundet og fordelene mer. Kom på kurs og medlemsmøter. Still til valg. Spill inn dine forslag før tariffoppgjøret. Sjekk hvilke rabatter og fordeler du kan få. Da får du mye mer igjen for å være medlem også når alt er vel og du står trygt i jobben. Bruk fordelene, så får du mer igjen for å være medlem!

Velg dine fordeler: 

Norges beste innboforsikring - LOfavør innboforsikring - er inkludert i medlemskapet for de aller fleste. Forsikringen dekker innbo og løsøre på ditt faste bosted uten øvre begrensning. Hvis du fra før av har tegnet innboforsikring kan du si opp denne og spare mye på å ikke være dobbeltforsikret.  Sjekk om forsikringer er inkludert i DITT medlemskap

 

Inkludert i medlemskapet har du en livsforsikring på kr 150 000 som NSOF betaler forsikringspremien for. Forsikringen gjelder for yrkesaktive medlemmer ut det året man fyller 66 år.

 Sjekk om forsikringer er inkludert i DITT medlemskap

LOfavørs avtale med SpareBank 1 Østlandet og SpareBank 1 SMN gir deg som medlem bankenes aller beste renter og god hjelp fra flinke, økonomiske rådgivere. Du kan også velge andre SpareBank 1-banker som gir deg gode og gunstige lånebetingelser. Vi oppfordrer deg til å ta kontakt med din SpareBank 1-bank for å sjekke din rente og hvilke fordeler du har i medlemskapet.

Oppdaterte rentesatser etc finner du alltid her :  https://www.lofavor.no/bank

Les mer og be om tilbud! 

1. februar 2021 får du din egen pensjonskonto. Her vil innskuddspensjon fra tidligere arbeidsgivere automatisk samles hos din nåværende arbeidsgivers pensjonsleverandør, med mindre du selv gjør et aktivt valg. Som medlem kan du velge LOfavør pensjonskonto. 

Les om pensjonskonto

Fordelsprogrammet LOfavør er en del av medlemskapet ditt. Her kan du velge og vrake blant gode tilbud, fordeler og rabatter:

Bank

 • Bedre rente og vilkår for LOfavør-medlemmer i Sparebank1.  

Forsikringer. Velg de forsikringene du ønsker med unike LOfavør fordeler og rabatter:

 • Reise, skade- og personforsikringer i Sparebank1.
 • LOfavør Tannhelseforsikring
 • Advokatforsikring gjennom Help.  

Hus og hjem

 • Fordeler hos Eiendomsmegler1
 • Strømavtaler

Ferie/Opplevelser

 • Få LOfavørrabatter på charter, leiebil, hotell, Hurtigruten, teater, Tusenfryd og mye mer.

Juridisk

 • Bruk advokatbistanden som er inkludert i LOfavør og innboforsikringen, eller kjøp full advokatforsikring.

 

 

Gjennom Sjøoffiserenes Forsikringskontor kan du som medlem kjøpe medlemsforsikringer med gode medlemsrabatter. Du får rabatter på blant annet:

 • Barneforsikring
 • Reiseforsikring
 • Livsforsikring
 • Uføreforsikring
 • Kritisk Sykdomsforsikring
 • Familieulykkesforsikring

Norsk Sjøoffisersforbund og Trygg forsikring har en samarbeidsavtale som gir det inntil 27 % rabatt på individuelle forsikringer og skadeforsikringer på blant annet:

 • Båt
 • Hus
 • Hytte
 • Bil
 • Tingforsikringer

Gjennom ditt medlemskap har du tilgang til juridisk rådgivning knyttet til ansettelsesforholdet ditt. Hvis du mener du trenger juridisk assistanse eller rådgivning i en arbeidsrelatert sak, ikke nøl med å kontakte oss. Vi er tilgjengelige for deg i uavhengig av sakens omfang. 

Epost: tariff@nsof.no| Tlf: 22 00 55 00

Sjøkapteinsringen er en solid, elegant signetring. Den har en plate i sort emalje med gull kommandostriper i gull og leveres i gaveetui.

Ringen er et bevis på kompetanse og tilhørighet og kan bæres av medlemmer av Norsk Sjøoffisersforbund med dekksoffisersertifikat D1. Ringen leveres av Gullsmed Truls Ambjørnsen i samarbeid med NSOF.

PRIS: 14.000,-. Eventuelt postoppkrav kommer i tillegg.

LEVERINGSTID: 4-6 uker

BESTILLING:

Ringen bestilles hos Gullsmed Truls Ambjørnsen

Torvbyen Kjøpesenter
Brochsgate 8-10
1607 Fredrikstad
post@ambjornsen.no

I bestillingen må du

 • oppgi ditt medlemsnummer i NSOF og bekrefte at du har sertifikat D1
 • oppgi riktig ringstørrelse  (ta mål hos gullsmed)

Norsk Sjøoffisersforbund har ferieboliger i Spania, Bergen og på Bjorli. Som medlem kan du søke om å få leie disse til hyggelige priser.

Mer informasjon om ferieleie og våre feriehus. 

Opprett bruker på Hyttetrekk for å lese mer om ferieboligene og legge inn søknad om leie.

Kontakt oss gjerne på feriehus@sjooff.no eller 22 00 55 00 dersom du skulle ha spørsmål knyttet til feriehusene.

 

Advokatbistand gjennom LOfavør
Som medlem av et LO-forbund har du tilgang til Advokatbistand gjennom LOfavør. Medlemsfordelen innebærer én gratis telefonsamtale om din sak og rabatterte priser på juridiske kontrakter og videre saksoppfølging. 

Full advokatforsikring/advokathjelp er ikke inkludert i medlemskapet. Denne kan du kjøpe til en god pris gjennom LOfavør/Help. 

Hvert år arrangerer forbundet en rekke konferanser og kompetansehevende kurs  som vi anbefaler deg å delta på.

For yrkesaktive medlemmer er reise, opphold og deltagelse gratis.

Norsk Sjøoffisersforbund avsetter årlig et beløp til stipender for medlemmer som gjennomgår tilleggsutdanning. Tildeling av stipendet foretas to ganger i året, som regel i juni og desember. Tildelingen foretas av forbundet. Les mer om stipend her. 

Dersom et medlem som ikke er omfattet av forbundets Gruppelivsforsikring (ikke yrkesaktive medlemmer og medlemmer som er eldre enn 67 år) utbetales en stønad på kr 2000,-. Dersom medlemmet har vært yrkesaktivt medlem i under ett år utbetales en stønad på kr 1000,-. 

Alle som melder seg inn i Norsk Sjøoffisersforbund kan velge A4 sertifikatmappe som velkomstgave. Mappen er laget i skinn og inneholder 10 nummererte plastlommer i tillegg til 1 plastlomme i visittkortstørrelse.

Sertifikatmappen kan du også velge som vervepremie, eller kjøpe (kun for medlemmer) 

Sertifikatmappe i A4 størrelse kr 595,- (inkludert plastlommer og frakt).
Ekstra sett med plastlommer, kr 150,-.

Sertifikatmappe i A5 størrelse kr 395,- (inkludert plastlommer og frakt).
Ekstra sett med plastlommer kr 125,-.

Send e-post til medlemsservice for bestilling.