SKU22023
STOR MEDLEMSVEKST: Marius Solstad Aarvik (t.v.) og Mathias Meltzer Bonnier reiser land og strand rundt for å informere studenter om NSOF. Foto: Tri Nguyen Dinh.

Studentene strømmer til NSOF

– Vi har nå besøkt samtlige maritime skoler så nær som én og fortsatt kommer det innmeldinger, sier en storfornøyd Marius Mandal Bårdsgjerde.

Publisert 11.12.2023

I skrivende stund har Norsk Sjøoffisersforbund hele 857 juniormedlemmer.

Marius tar aktivt del i skole- og rekrutteringsarbeidet sammen med styrmennene Mathias Meltzer Bonnier og Marius Solstad Aarvik, som jobber for NSOF i sine friperioder.

Bårdsgjerde mener det er viktig å ikke hvile på laurbærene.

– I arbeidet med å styrke den kontinuerlige kontakten med medlemmer gjennom hele karriereløpet endrer vi SKU fra å være Studentkontaktutvalget til å bli Student- og kadettutvalget. Dette for å gi også kadettene en tydeligere stemme inn i forbundet, sier Bårdsgjerde.

NSOF vokser

Også seilende sjøfolk strømmer til NSOF. I desember 2023 er over 5500 yrkesaktive sjøoffiserer med i NSOF. Det er flere enn på 20 år! De fleste er navigatører, men stadig flere maskinister, elektrikere og landansatte offiserer velger også å være med i NSOF. 

Så langt i 2023 har 480 nye offiserer meldt seg inn i NSOF. Av disse kommer 20 % fra offshore service, 15 % fra nærskipsfarten og 12 % fra akvashipping. 

Oppdateringer

Aktuelt