Hent ut din velkomstgave

Velkomstgave er en lang tradisjon i NSOF. Men den største gaven gir du deg selv; fordelene og tryggheten som følger medlemskapet i en maritim organisasjon.

Velkommen som medlem

Yrkesaktive om melder seg inn i NSOF får vår populære sertifikatmappe i skinn.  Juniormedlemmer får fra og med 2024 sertifikatmappen når de løser sertifikat - husk å gi oss beskjed. 

Husk at alle som har du hatt et maritimt profesjonssertifikat og er i jobb i maritim sektor kan være med i NSOF. Seiler du, er det NSOF og NSOFs tillitsvalgte som representerer deg og dine kollegaer der du er.

Sertifikatmappe

NSOFs sertifikatmappe

A4 sertifikatmappe/dokumentmappe i skinn. Spesialtutviklet for NSOF og ikke i salg andre steder. Her er det plastlommer for sertifikater og dokumenter i ulike størrelser. Her kan du samle alle personlige dokumenter og papirer du må ha med om bord. Du får også plass til liten laptop eller tablet. Lukkes med solid glidlås rundt hele.


Praktisk om bestilling og utsendelse av velkomstgaven

Du må selv bestille velkomstgaven - den sendes ikke automatisk. Bestillingsskjema får du på e-post etter du er meldt inn. Velkomstpakker sendes i puljer fra vårt eksterne lager. Derfor kan det variere fra noen dager til noen uker før du mottar gaven din.

Du får både SMS og e-post fra vår lagerleverandør når gaven er klar for utsendelse.

Du må bestille din velkomstgave innen 6 måneder etter innmelding. Hvis du ikke henter gaven på posten innen én uke blir den sendt i retur og blir ikke automatisk sendt ut på nytt. Når du bestiller gaven kan du oppgi om det er perioder du ikke har mulighet til å hente ut en pakke. Gavene sendes som postpakke.

Utsendelser til utlandet

For øyeblikket sender vi dessverre ikke velkomstgaver til utlandet. Hvis du er bosatt utenfor Norge må du kontakte oss og oppgi en c/o-adresse vi kan sende til. Har du kanskje en kollega som kan motta pakken for deg?

(Velg din velkomstgave / velkommen tilbake var en kampanje NSOF kjørte frem til desember 2023. For innmeldte etter 1. januar 2024 er sertifikatmappe velkomstgave, tradisjonen tro. )

Oppdateringer

Aktuelt