Medlemsundersøkelse om kommunikasjon

Får du den informasjonen du trenger fra forbundet ditt? Er vi flinke nok til å fortelle hva vi jobber med, hva vi får til og hva som er de viktigste sakene for organisasjonen? Hva synes du om det vi gjør i sosial medier og leser du medlemsbladet?

Publisert 13.12.2023
Hilde

Hilde A. Brubakk

Avdelingsleder

Alle medlemmer som ikke har reservert seg mot spørreundersøkelser etc. får epost med oppfordring til å svare på en liten spørreundersøkelse om kommunikasjon og synlighet. Sjekk innboksen din og kontakt oss hvis du ikke har mottatt undersøkelsen, men har lyst til å svare. 

Vi spør blant annet om du har sett oss på sosiale medier, hvilke saker du ønsker mer informasjon om og om du leser nyhetsbrev og medlemsblad. 

Undersøkelsen bruker spørreverktøyet SurveyXact og det er helt trygt å følge lenken du har fått tilsendt i epost fra en avsender som slutter med @innflytelse.sjooff.no 

Komm

Dine abonnementer

Husk at du kan endre hvilke nyhetsbrev etc. du abonnerer på på "min side". Der kan du også velge om du ønsker å motta tilbud, spørreundersøkelser etc, eller om du bare vil ha helt nødvendig informasjon fra NSOF tilsendt. 

Oppdateringer

Aktuelt