LOfavør innboforsikring

LOfavør innboforsikring er inkludert i medlemskapet for de fleste medlemmer av NSOF. Det er ingen øvre forsikringssum og egenandelen er lav.

Norges beste innboforsikring - LOfavør innboforsikring - er inkludert i medlemskapet for de aller fleste. Hvis du fra før av har tegnet innboforsikring kan du si opp denne og spare mye på å ikke være dobbeltforsikret. 

Logg på min side og se hvilke forsikringer som er inkludert i DITT medlemskap.

Ingen øvre grense
LOfavør innboforsikring er den eneste innboforsikringen uten en øvre forsikringssum. Alle tingene dine er forsikret ved f.eks. brann, vann og tyveri. Typiske uhell dekkes også. I tillegg inneholder forsikringen rettshjelp og ansvarsforsikring for privatperson.

Forsikringen leveres av Fremtind. Om du har innboforsikring i et annet selskap i tillegg, bør du si opp denne. For selv om du har to innboforsikringer, vil du kun få én erstatning hvis noe skulle skje. Fremtind kan hjelpe deg med å si opp denne her.

L Ofavor rod 450

LOfavør

Fordelsprogrammet LOfavør er en del av medlemskapet ditt. Her kan du velge og vrake blant gode tilbud, fordeler og rabatter.

L Ofavor rod 450

LO Favør

LOfavørs medlemssenter svarer på spørsmål om inkluderte og valgfrie medlemsfordeler, fra innboforsikring til strømrabatter. Åpent hverdager kl. 08.30 - 15.30.

Mer om innboforsikringen og andre fordeler

Sett deg godt inn i hva som er inkludert i medlemskapet og hvilke fordeler du kan velge å bruke. Da har du mye mer igjen for å være medlem.

Oppdateringer