Feriehus i Norge og Spania

Som medlem av NSOF kan du leie Sjøoffisersforbundets feriehus i Spania, Bergen og Bjorli. Vær tidlig ute - populære perioder blir fort fullbooket!

Bergen1

Bergen

Ytterst på Nordnes finner du sjøoffiserenes eget hus i Bergen. Her er det plass til hele familien i en strøken leilighet få meter fra inngangen til Akvariet. Leiligheten har 3 soverom med til sammen 5 sengeplasser.

Slik leier du feriehus

Utleiekalenderne for Spania, Bergen og Bjorli finner du på vår utleieportal. Her ser du enkelt hvilke perioder som er ledige, og kan legge inn din bestilling. 

NB! Det er EGEN pålogging for utleiekalenderen (Hyttetrekk). For å bestille første gang må du lage deg en egen bookingprofil med eget passord. Når du lager en bruker blir du bedt om en verifiseringskode. Denne finner du under "medlemsfordeler" på "min side", eller du kan få den på e-post fra nsof,

Feriehusene bestilles etter førstemann til mølla-prinsippet.  (Leie av Bjorli i påsken og skolens vinterferieuker avgjøres via loddtrekning).  

Kontakt oss om ferieboliger

Kontakt Daniella eller en av hennes kolleger i medlemsserviceteamet hvis du har spørsmål om ferieboligleie. Har du leid en bolig, finner du nyttig info og mer kontaktinformasjon i bestillingsbekreftelsen. 

Daniella

Daniella Baarholm

Sekretær, Ålesund

Medlemsservice, tillitsvalgte, ferieboliger.

Tlf: 22005500

E-post: medlem@nsof.no

Mer om medlemsfordelene

Sett deg godt inn i hva som er inkludert i medlemskapet og hvilke fordeler du kan velge å bruke. Da har du mye mer igjen for å være medlem.

Oppdateringer

Aktuelt