Advokathjelp i private saker

Som medlem av NSOF kan du få hjelp av advokat også i private saker. NB! I NSOF velger du selv om du vil betale for full advokatforsikring for private saker.

Advokatbistand gjennom LOfavør

Gjennom LOfavør får du gratis råd fra advokat på telefon. Den første samtalen er gratis og du får en god medlemspris hvis du velger å gå videre med saken med en advokat. Du får også rabatterte priser på juridiske kontrakter og videre saksoppfølging etc.

Rettshjelpsforsikring inkludert

Din innboforsikring – LOfavør Innboforsikring - dekker også advokatkostnader i mange tvister.

Advokat

Kjøp advokatforsikring

I NSOF er advokatforsikring valgfritt. Bestill LOfavør advokatforsikring og få ubegrenset rådgivning, gratis advokat hvis det blir en sak og eventuelle saksomkostninger dekket. 

L Ofavor rod 450

LOfavør

Fordelsprogrammet LOfavør er en del av medlemskapet ditt. Her kan du velge og vrake blant gode tilbud, fordeler og rabatter.

Mer om medlemsfordelene

Sett deg godt inn i hva som er inkludert i medlemskapet og hvilke fordeler du kan velge å bruke. Da har du mye mer igjen for å være medlem.

L Ofavor rod 450

LO Favør

LOfavørs medlemssenter svarer på spørsmål om inkluderte og valgfrie medlemsfordeler, fra innboforsikring til strømrabatter. Åpent hverdager kl. 08.30 - 15.30.

Oppdateringer

Aktuelt