Skip to the content

Verv en kollega 2023

Har du en kollega eller bekjent som står uorganisert eller ikke har valgt riktig forbund?

Få han eller henne til å melde seg inn og oppgi deg som verver, så kan du velge mellom følgende vervepremier:

  • Urban Vitamin HaywardIPX7 trådløshøyttaler

  • CRAFT transit 35L Bag

  • NSOFs sertifikatmappe A4 i skinn.

Verver du TO kollegaer (to vervepoeng), kan du velge mellom

  • Craft Adv Entity Duffel 70 L
  • Urban Vitamin Freemond trådløse hodetelefoner

Slik verver du:

Slå av en prat med, ring eller send en e-post til kolleger du vet eller tror står utenfor NSOF. Oppsøk gjerne nye kollegaer du får om bord. Er den du snakker med allerede i NSOF, kan dere dele erfaringer om hvordan dere bruker medlemsfordelene. Er han eller hun ikke medlem, må du overbevise om at NSOF er det riktige valget.

Her finner du en samling med gode argumenter for å være med som du kan bruke i samtalen:

Verveargumenter – den nyttige praten om medlemskap

Ett vervepoeng: Verv ett medlem om velg mellom

Urban Vitamin HaywardIPX7 trådløshøyttaler

God trådløs høyttaler IPX7 vanntett opp til 1 meters dybde.  

Det suverene batteriet varer opptil 24 timer. God lydkvalitet og innebygd microfon så kan svare direkte om du får et anrop mens du er koblet til. Urban Vitamin produkter er laget uten PVC og er pakket i redusert plast emballasje. 10x10 cm, 200g

 

CRAFT transit 35L Bag

Praktisk bag til trening, flyturen eller overnatting. Hånd- og skulderreimer og flere lommer. 35 L.

Farge: Sort

Craft-logo på skulderremmen og NSOF-logo på siden.

NSOFs sertifikatmappe

A4 sertifikatmappe/dokumentmappe i skinn. Spesialtutviklet for NSOF og ikke i salg andre steder. Her er det plastlommer for sertifikater og dokumenter i ulike størrelser. Her kan du samle alle personlige dokumenter og papirer du må ha med om bord. Du får også plass til liten laptop eller tablet. Lukkes med solid glidlås rundt hele.

 

 

To vervepoeng: Verv to kollegaer og velg mellom

Urban Vitamin Freemond trådløse hodetelefoner med aktiv støydemping

Suverent ANC teknologi blokkerer uønsket støy og lyd fra omgivelsene.

Ekstra myke og komfortable puter. Batteriet har opptil 20 timer spilletid. Med mikrofon. Sterkt og lett design. Sammenleggbare. Verdi: 1 250,-

Craft duffelbag 70 L

Antrasit grå med logo fra Craft og NSOF. Leveres med justerbare skulderstropper som du kan legge i sidelommen når de ikke er i bruk.

Resirkulert materiale, to store sidelommer, D-formet åpning med værbeskyttende lokk,  Meshlomme med glidelås på innsiden av lokket,  60x34x35 cm.

 

Slik blir du registrert som verver: 

Den du verver skriver «vervet av» og ditt navn/rederi i kommentarfeltet på innmeldingsskjemaet.  

eller

Den du verver sender en epost til medlem@nsof.no om at det er du som har vervet (oppgi navn og rederi). E-posten må sendes innen 14 dager etter innmeldingen.

eller

Du kan selv gi oss beskjed på e-post om at du har vervet med navn og rederi. Hvis vi har mottatt en innmelding fra den/de du har vervet de siste 14 dagene, registrerer vi vervepoenget ditt.

Når vi har godkjent vervingen din, sender vi deg en e-post med informasjon om hvordan du henter ut din vervegave. Du kan ta ut vervegave når du har vervet én, eller vente til du har vervet 2 kollegaer og hente ut en bedre premie.

 

Nyttig vite om verving

Du får ett vervepoeng for hver kollega du verver til et yrkesaktivt medlemskap i NSOF. Kadetter regnes også som yrkesaktive i vervesammenheng. Det gis ikke vervepoeng for verving av studenter/skoleelever.

Vervegave blir ikke sendt før du har fylt ut skjema for valg av vervegave. Du kan hente ut flere like vervegaver i løpet av et år, men du må ikke hente ut verve- og velkomstgaver for mer enn 10 000 kroner per år; da vil det blir skattepliktig.

Har du vervepoeng opptjent tidligere i 2023 etter gammel verveordning, kan du be om å få disse konvertert. Vervepoeng opptjent før 2023 kan ikke brukes i vervekampanjen 2023.

Hvis du velger å ikke hente ut din vervegave med det samme, må du velge blant de vervegaver som er tilgjengelige når du senere gjør ditt uttak.