Praktisk om verving

Du får ett vervepoeng for hver kollega du verver til et yrkesaktivt medlemskap i NSOF.

Slik blir du registrert som verver:

Den du verver skriver «vervet av» og ditt navn/rederi i kommentarfeltet på innmeldingsskjemaet.

eller

Den du verver sender en epost til medlem@nsof.no om at det er du som har vervet (oppgi navn og rederi). E-posten må sendes innen 14 dager etter innmeldingen.

eller

Du kan selv gi oss beskjed på e-post om at du har vervet med navn og rederi. Hvis vi har mottatt en innmelding fra den/de du har vervet de siste 14 dagene, registrerer vi vervepoenget ditt.

Når vi har godkjent vervingen din, sender vi deg en e-post med informasjon om hvordan du henter ut din vervegave. Du kan ta ut vervegave når du har vervet én, eller vente til du har vervet 2 kollegaer og hente ut en bedre premie.


Du får ett vervepoeng for hver kollega du verver til et yrkesaktivt medlemskap i NSOF. Kadetter regnes også som yrkesaktive i vervesammenheng. Det gis ikke vervepoeng for verving av studenter/skoleelever.

Vervegave blir ikke sendt før du har fylt ut skjema for valg av vervegave. Du kan hente ut flere like vervegaver i løpet av et år, men du må ikke hente ut verve- og velkomstgaver for mer enn 10 000 kroner per år; da vil det blir skattepliktig.

Har du vervepoeng opptjent tidligere i 2023 etter gammel verveordning, kan du be om å få disse konvertert. Vervepoeng opptjent før 2023 kan ikke brukes i den pågående vervekampanjen.

Hvis du velger å ikke hente ut din vervegave med det samme, må du velge blant de vervegaver som er tilgjengelige når du senere gjør ditt uttak.

Oppdateringer

Aktuelt