Skip to the content

Velg din velkomstgave

Velkomstgave er en lang tradisjon i NSOF. Men den største gaven gir du deg selv; fordelene og tryggheten som følger medlemskapet i en maritim organisasjon.

Bli medlem og velg din velkomstgave. Kommer du tilbake som medlem eller blir med for første gang som yrkesaktiv? Da kan du velge mellom den populære A4 sertifikat-/dokumentmappen i skinn og en flott vanntett duffelbag fra Craft.

Velkommen som medlem

Norsk Sjøoffisersforbund har i mange år delt ut en flott sertifikatmappe A4 i skinn til nye medlemmer. Fra og med mars 2023 kan du som er melder deg inn til ordinært medlemskap velge mellom denne og en Craft duffelbag som velkomstgave. Studentmedlemmer mottar fortsatt sertifikatmappen.

Velkommen tilbake

Har du vært med i forbundet før, har du kanskje allerede fått sertifikatmappen i velkomstgave. Kommer du tilbake som yrkesaktivt medlem kan du nå velge en flott vanntett duffelbag fra Craft som «velkommen tilbake»-gave. Velkommen-tilbaketilbudet gjelder ut 2023. 

Husk at alle som har du hatt et maritimt profesjonssertifikat og er i jobb i maritim sektor kan være med i NSOF. Seiler du, er det NSOF og NSOFs tillitsvalgte som representerer deg og dine kollegaer der du er. 

Velg mellom

NSOFs sertifikatmappe

A4 sertifikatmappe/dokumentmappe i skinn. Spesialtutviklet for NSOF og ikke i salg andre steder. Her er det plastlommer for sertifikater og dokumenter i ulike størrelser. Her kan du samle alle personlige dokumenter og papirer du må ha med om bord. Du får også plass til liten laptop eller tablet. Lukkes med solid glidlås rundt hele.

Velkomstgave til alle junior-/skolemedlemmer

Craft duffelbag 70 L

Antrasit grå med logo fra Craft og NSOF. Leveres med justerbare skulderstropper som du kan legge i sidelommen når de ikke er i bruk.

Resirkulert materiale, to store sidelommer, D-formet åpning med værbeskyttende lokk,  Meshlomme med glidelås på innsiden av lokket,  60x34x35 cm.

Ønsker du deg begge deler? Få med deg en kollega eller to!

Ønsker du deg både sertifikatmappen og duffelbagen? Få med deg en kollega eller to som medlem, så kan du hente ut sertifikatmappe eller duffelbag som vervegave.

Praktisk om bestilling og utsendelse av velkomstgaven 

Velkomstgave sendes nye medlemmer som bruker bestillingskjemaet de får i innmeldingsbekreftelsen eller i egen epost kort tid etterpå. Juniormedlemmer får en epost med beskjed om hvor og når velkomstgaven skal sendes. Gaven sendes først når denne er besvart.

Alle gaver er merket med NSOFs logo og logomerkes fortløpende før de sendes ut fra vårt eksterne lager. Derfor kan det variere fra noen dager til noen uker før du mottar gaven din. Du får både SMS og e-post fra vår lagerleverandør når gaven er klar for utsendelse. 

Du må bestille din velkomstgave innen 6 måneder etter innmelding. Hvis du ikke henter gaven på posten innen én uke blir den sendt i retur og blir ikke automatisk sendt ut på nytt. Når du bestiller gaven kan du oppgi om det er perioder du ikke har mulighet til å hente ut en pakke. Gavene sendes som postpakke. I Norden utenfor Norge sendes pakken uten sporing. Vi sender normalt ikke til land utenfor Norden og ber om at du som er bosatt andre steder oppgir en c/o-adresse slik at pakken kan sendes via en kollega e.l. 

Velkommen-tilbake-gave sendes til deg som har stått utenfor NSOF i tre måneder eller mer og melder deg inn i kampanjeperioden (1. mars til 31. desember 2023) Medlemmer innmeldt i perioden før 1. mars 2023 mottar sertifikatmappe automatisk. Medlemmer innmeldt etter 1. mars 2023 må selv velge og bestille sin velkomstgave. Lenke til bestillingsskjema finner du i innmeldingsbekreftelsen etter mottar i egen epost.