Mariusstrommen

Marius Strømmen ny styreleder

Marius Strømmen ble 23. november 2022 valgt til ny styreleder i NSOF for to år. Ingelin Grimsæth ble valgt til ny nestleder.

Publisert 01.12.2022

-Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven og er spesielt opptatt av saker som tariff, familiepolitikk og velferd, sier Strømmen. Det er viktig for meg å videreføre det gode arbeidet som Norsk Sjøoffisersforbund har gjort gjennom mange år for å bygge forbundet videre som det foretrukne forbundet for offiserer om bord.

Strømmen har fartstid fra blant andre Hurtigruten og Rostein. Han er styremedlem i NSOF og har tidligere vært ansatt som skole- og ungdomskontakt i NSOF og ledet arbeidet med forbundets ungdomssatsing.

- Jeg ønsker Marius Strømmen velkommen som styreleder og ser fram til et godt samarbeid med ham og resten av styret, administrasjon, tillitsvalgte og medlemmer, for å bygge NSOF videre for framtiden, sier Hans Sande i NSOF.

Norsk Sjøoffisersforbunds nye styre holdt sitt konstituerende styremøte i Oslo 23. – 24. november. Etter vedtektene er det styret selv som velger sin leder og nestleder for to år av gangen.

Oppdateringer

Aktuelt