Skip to the content

Sikkerhet og informasjonskapsler

Norsk Sjøoffisersforbunds nettside www.nsof.no bruker informasjonskapsler. Formålet, med unntak av innlogget brukere, er ikke å identifisere deg som bruker, men å lage en bedre brukeropplevelse og huske de valg du har gjort ved tidligere besøk.

Informasjonskapsler er små informasjonsfiler som blir liggende igjen på datamaskinen din for at tjenesten vår skal virke best mulig for deg som bruker. Dette medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg. Ved å bruke vårt nettsted godtar du vår bruk av cookies. www.nsof.no bruker ikke informasjonskapsler fra tredjeeparter. 

Informasjonskapsler (cookies) er små midlertidige filer som blir lagret på enheten din i det du besøker en nettside (som tar dette i bruk). Filene blir slettet automatisk etter en viss tidsperiode eller når nettsiden lukkes, men dette kan administreres om ønskelig. Informasjonskapslene inneholder opplysninger som for eksempel innstillingene dine eller profilinformasjonen din for et nettsted.
Ikke alle informasjonskapsler er dårlige. De kan bidra til en bedre brukeropplevelse ved å ta vare på nøkkelopplysninger om dine preferanser, som f.eks ved å huske valgene du har gjort i et nettsted slik at det blir tilpasset neste gang du besøker nettsiden. Informasjonskapsler kan samtidig inneholde opplysninger om din lokasjon, valgene du har gjort på nettsiden og andre opplysninger som brukes for statistiske formål.

Innlogging:
Du må ha godtatt informasjonskapsler for å logge inn på medlemssidene på nsof.no. Dette for at du skal ha tilgang til den informasjonen du skal mens du er innlogget. Denne informasjonskapselen er individuelt knyttet til deg, og brukes kun for at du skal få tilgang til dine opplysninger i henhold til medlemskaps- og personvernerklæringen du godtok ved innmelding. 

Norsk Sjøoffisersforbund 2021

NORSK SJØOFFISERSFORBUND  
Postboks 2000 Vika, NO-0125 Oslo
telefon 22 00 55 00 | medlemsservice@sjooff.no | www.sjooff.no

DITT MEDLEMSKAP:  Min side | Endre medlemskap Alle forsikringer | Alle fordeler | Innboforsikring inkludert | LOfavør

Medlemskap og forsikringer løper uavbrutt, og er like viktig enten du er i jobb til sjøs, på land, mellom jobber, syk eller arbeidsledig. Gi beskjed straks noe endrer seg - så vi kan gi deg riktig service og riktig kontingent.

Personvern: NSOF er opptatt av å beskytte og respektere ditt personvern. Vi behandler personopplysninger i samsvar med personopplysningsloven og den til enhver tid gjeldende lovgivning. Ved å være medlem i NSOF samtykker du til vår behandling av personopplysninger i samsvar med vår personvernerklæring og innen de rammer som følger av gjeldende lovgivning.