Skip to the content

NSOF Ung - for deg som er student eller kadett

Gjennom NSOF Ung er du med på å påvirke maritim utdanning og din egen fremtid om bord! Over 600 juniormedlemmer er NSOF Norges største interesseorganisasjon for framtidens sjøfolk. 

Aktuelle saker

Marius og Mathias nye skole. og ungdomskontakter

Marius Solstad Aarvik fra Orkanger og Mathias Meltzer Bonnier (26) er skole-  og ungdomskontakterer for NSOF høsten 2022.

Studentenes valgte ledere

Thorje Gamst fra Fagskolen Møre og Romsdal og Jonas Våge Øverås fra NTNU Ålesund er henholdsvis president og visepresident i studentkontaktutvalget. 

Mange fordeler

Du får LOfavør og innboforsikring, egen tillitsvalgt (Skolekontakt), nettverk og fellesskap, svar på spørsmål om utdanningsvalg, ansettelse, sertifikat, kadettid, kadettplasser etc. og gratis kurs og konferanser. 

Enkel innmelding

Studentmedlemskap koster kr. 250 per halvår. Du får regningen i Vipps, og det er ingen oppsigelsestid. Du kan stå som juniormedlem helt til du er ferdig med kadettiden og løser sertifikat.

Når du er medlem, er alle tingene dine forsikret

LOfavør innboforsikring dekker alle tingene dine - fra PC og telefon til møbler og klær. Alle som melder seg inn i Norsk Sjøoffisersforbund er automatisk innboforsikret fra innmeldingsdato - også studenter.

Billigere boliglån!

Når du er juniormedlem i NSOF får du skikkelig bra LOfavør-rente på boliglån i Sparebank1. Og tilbudet er aller best for deg som er ung eller skal ha lån for første gang.