Skip to the content

Mot nye horisonter 2023

Mot nye horisonter 2023 

En konferanse for og med fremtidens maritime ledere 
28. mars 2023 kl 10-18

​​​​​​​Quality Hotel Waterfront, Ålesund


Norsk Sjøoffisersforbunds ungdomskonferanse er tilbake!

Fram til 2018 samlet Norsk Sjøoffisersforbund ungdomskonferansen studenter i maritime fag og unge offiserer til årets happening. Etter noen års pause er ungdomskonferansen endelig tilbake - ikke gå glipp av dette!

Studentene som er NSOFs studentkontakter ved alle de maritime studiestedene har vært med å lage opplegget og programmet, så dette er et arrangement av og med studenter i maritime fag! Her skal du få både faglig utbytte og kunne bygge nettverk.

Temaer og foredragsholdere

På konferansen skal vi se fremover mot hva som venter i maritim næring for kommende maritime ledere, med temaer som spinner rundt ledelse, teknologiutvikling, rekruttering og likestilling - og hvordan alt dette handler om kompetanseheving i et vidt begrep.

Sjøfartsdirektoratet, Rederiforbundet, Maritimt Forum, Maritim Karriere, rederier fra ulike segmenter i næringen, Maritim Opplæring (Webcadet) med flere kommer. Endelig program er under utrabeidelse og vi lover at det blir spennende!

Hvem kan delta

Konferansen er åpen for elever under utdanning til sertifikatpliktig stilling på alle maritime opplæringssteder, dvs alle som er eller kan bli studentmedlem i NSOF.

Er du kadett eller har du nylig løst sertifikat og seiler som fersk styrmann, vil vi også gjerne at du deltar.

 

Spesielt for Måløy, Ålesund, Kristiansund og Trondheim

For studenter fra Måløy, Ålesund, Kristiansund og Trondheim er det gjort avtale med studieveiledere om at deltakelse er godkjent og for noen av disse skolene er det er laget egne transport- og undervisningsopplegg i tilknytning til konferansen. Spør din skolekontakt hvis du ikke har fått egen informasjon om dette!

Påmeldingsfrist var 20. mars.

 

Her kan du se programmet for konferansen