Skip to the content

Hjelp, jeg blir pensjonist

Norsk Sjøoffisersforbund inviterer til pensjonskurs i Ålesund 15. mai for medlemmer i distrikt 2 fra 55 år og oppover. Få en grundig innføring i hva som venter når du trer ut av yrkeslivet.

Pensjonskurset er delt inn i en teoretisk og en praktisk del. Ta med PC eller nettbrett for å lære å manøvrere i jungelen av kilder om egne spesifikke pensjonsordninger. NB! De åtte først påmeldte kursdeltakerne er garantert noe individuell veiledning av pensjonsekspert. Førstemann til mølla! Resterende vil ha god nytte av fellesgjennomgangen. Forbundets pensjonsekspert vil være tilstede hele dagen.

Kurset ledes av pensjonsrådgiver Beate Fahre. Hun er blant de personene i Norge som har desidert mest kunnskap om sjøfolks pensjon. Det planlegges tilsvarende kurs i hvert enkelt distrikt i forbindelse med medlemsmøtene.

Kurset, inkl lunsj, er gratis for fullt betalende medlemmer. Dersom du trenger overnatting på Scandic Parken Hotell kan dette bookes gjennom forbundet og betales ved utsjekk. Forbundets avtalepris er kr 1.050,-.

Meld deg på her (NB! Medlemmer i distrikt 2, Møre og Romsdag og Trøndelag over 55 år vil bli prioritert) 

Norske sjøfolk binder Norge sammen!
LOfavør
Bruk fordelene!

Min side

Sjekk dine medlemsopplysninger