Skip to the content

Norsk Sjøoffisersforbunds ferieboliger

Bestill feriebolig for 2021

Mandag 29. juni 2020 kl 16.00 åpnes det for bestilling av forbundets ferieboliger for 2021 i Bergen, Bjorli og Spania. Forbundet understreker at medlemmene kan bli berørt av eventuelle reiserestriksjoner eller andre tiltak som iverksettes i Spania.

 
Ferieboligleie sommer/høst 2020

Bergen og Bjorli er igjen åpne for utleie. Se leiekalenderen på hyttetrekk for mer informasjon og oversikt over ledige perioder. 

Ferieboligene i Spania er tilgjengelige i enkelte perioder, med en rekke begrensinger. Kontakt  daniella.baarholm@sjooff.no. |  916 42 640 for mer informasjon. 

 

Som medlem kan du leie flotte feriehus i Spania og i Norge. 

Slik leier du feriehus:

Utleiekalenderne for Spania, Bergen og Bjorli finner du på vår utleieportal Hyttetrekk. Her ser du enkelt hvilke perioder som er ledige, og kan legge inn din bestilling.

NB! Det er EGEN pålogging for Hyttetrekk. Inntil videre kan du dessverre ikke bruke samme  pålogging som på www.sjooff.no.  

For å bestille første gang må du lage deg en egen bookingprofil med eget passord. Du logger på med de FEM siste sifrene i ditt medlemsnummer. Nummeret finner du på ditt medlemskort, ved å logge på LOfavør-appen, eller på siste ukesinfo eller brev fra oss.

Hvis du ikke vil bestille på nett, kan du selvfølgelig kontakte oss om leie: 

Telefon 22 00 55 00
E-post: feriehus@sjooff.no 

LOfavør boliglån
LOfavør boliglån
Norske sjøfolk binder Norge sammen!

Min side

Sjekk dine medlemsopplysninger